Εξαιρετικά συμπαγείς μονάδες τοίχου με βελτιστοποιημένη κατασκευή για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση

Ο σχεδιασμός των επιτοίχων μονάδων TZ έχει βελτιστοποιηθεί κυρίως με σκοπό την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

1

Νέα εξαιρετικά συμπαγής σχεδίαση

Οι επιτοίχιες μονάδες της νέας σειράς TZ-WKE είναι εξαιρετικά συμπαγείς: με πλάτος μόλις 779 mm, μπορούν ακόμη και να εγκατασταθούν ακριβώς πάνω από μια πόρτα για εξοικονόμηση χώρου.

2

Εύκολη κατασκευή

Χάρη στη νέα, προσεκτικά κατασκευασμένη κατοικία, ο χρόνος εγκατάστασης μειώνεται σημαντικά. Από τη μία πλευρά, τα νέα μοντέλα έχουν ένα πιο σταθερό περίβλημα και, από την άλλη πλευρά, ένα ενσωματωμένο στήριγμα στήριξης παρέχει εύκολη πρόσβαση στον εύκαμπτο σωλήνα συμπυκνώματος και στον αγωγό καλωδίων και, συνολικά, περισσότερο χώρο εργασίας για να εξασφαλιστεί γρήγορη, ασφαλής εγκατάσταση.

3

Εύκολη συντήρηση

Ο σχεδιασμός έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των εγκαταστατών και των χρηστών: η μπροστινή μάσκα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής και όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συνδέσεις βρίσκονται στην ίδια πλευρά, καθιστώντας την εργασία συντήρησης πολύ πιο εύκολη .

Επιτοίχιες συσκευές TZ - εξαιρετικά συμπαγείς και βολικές

Απλό και βολικό φωνητικό έλεγχο - η φωνή σας μετράει

Απολαύστε απεριόριστη ελευθερία και μέγιστη άνεση: Με την εφαρμογή “Comfort Cloud” και τον βοηθό φωνής της επιλογής σας, μπορείτε πλέον να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες του συμβατού με το δίκτυο κλιματισμού δωματίου Panasonic με τη φωνή σας.

Aerowings: Βελτιστοποιημένη ροή αέρα

Με τη λειτουργία Aerowings, δύο ειδικά διατεταγμένα πτερύγια εξόδου αέρα εξασφαλίζουν βελτιστοποιημένη ροή αέρα προς την οροφή και πιο άνετη διανομή αέρα στο δωμάτιο σε λειτουργία ψύξης.

Ακριβής ευθυγράμμιση ροής αέρα

Τα δύο ειδικά διατεταγμένα πτερύγια εξαγωγής αέρα μπορούν να ευθυγραμμιστούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και έτσι να επιτρέψουν μια πιο ακριβή ευθυγράμμιση της ροής του αέρα. Χωρίς τη λειτουργία Aerowings, η ροή αέρα συνεχίζει να φυσά προς την ίδια κατεύθυνση, την οποία οι άνθρωποι στο δωμάτιο βρίσκουν συνήθως άβολα και πολύ δροσερά.

Πιο άνετη διανομή αέρα

Τα δύο πτερύγια εξόδου αέρα, από την άλλη πλευρά, κατευθύνουν τη ροή του αέρα προς τα πάνω προς την οροφή. Αυτή η έμμεση κατανομή του ψυχρού αέρα θεωρείται πολύ πιο άνετη. Αυτό οδηγεί σε μια έμμεση, πιο ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο δωμάτιο και αποτρέπει τους τρέχοντες να τρέμουν.

Στην περίπτωση μονάδων κλιματισμού με Aerowings, μια ιδιαίτερα μεγάλη γρίλια εισαγωγής αέρα και μια εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα εξασφαλίζουν σημαντικά υψηλότερη απόδοση αέρα, έτσι ώστε η θερμοκρασία στόχος να επιτευχθεί πιο γρήγορα.

Εξαιρετικά συμπαγείς μονάδες τοίχου με βέλτιστη κατασκευή για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση

1. Πιο σταθερή πλάκα στήριξης

Η πλάκα στήριξης στα νέα μοντέλα έχει ενισχυθεί για να παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα. Προκειμένου να διευκολυνθεί η ασφαλής εγκατάσταση σε ανώμαλες επιφάνειες, παρέχονται οπές για δύο επιπλέον βίδες σύνδεσης.

2. Μία μπροστινή μάσκα

Για να διευκολυνθεί η συντήρηση, τα νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκόμματη μάσκα. Ανοίξτε πρώτα την μπροστινή μάσκα και αφαιρέστε τις βίδες. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα τρία συρόμενα μάνδαλα και αφαιρέστε την μπροστινή μάσκα.

3. Ενσωματωμένο στήριγμα στήριξης

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο στήριγμα στήριξης που διευκολύνει την εγκατάσταση επιτρέποντας την πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα και περισσότερο χώρο εργασίας.

4. Εύκολη πρόσβαση σε σωλήνες συμπύκνωσης και συνδέσεις σωλήνων

Η περιοχή σύνδεσης είναι, αφενός, μεγαλύτερη και, αφετέρου, ελεύθερα προσβάσιμη με σκοπό τη διευκόλυνση της καθαρής εγκατάστασης σωλήνων και μόνωσης καθώς και ανίχνευσης διαρροών χωρίς ανύψωση της συσκευής.

Πλάκα στήριξης: ισχυρή και σταθερή

1 πρόσθετη σύνδεση βίδας 2 οπές για σύνδεση με βίδες σε ανώμαλες επιφάνειες (οι βίδες δεν περιλαμβάνονται στην παράδοση)

Μπροστινή μάσκα ενός κομματιού: εύκολο άνοιγμα

1 συρόμενο μάνδαλο: εύκολο άνοιγμα / κλείσιμο

Βολική εγκατάσταση και συντήρηση

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο στήριγμα στήριξης που διευκολύνει την εγκατάσταση επιτρέποντας την πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα και περισσότερο χώρο εργασίας.

Περιοχή σύνδεσης: μεγέθυνση κατά 15%

2 Περισσότερη ελευθερία στην εργασία

5. Εύκολη σύνδεση καλωδίου

Στα νέα μοντέλα, δύο αδένες καλωδίων έχουν αντικατασταθεί από ένα φαρδύ, έτσι ώστε τα καλώδια να μπορούν να τροφοδοτούνται ευκολότερα από το πίσω μέρος και να συνδέονται στο μπροστινό μέρος.

6. Απλή αφαίρεση πλακέτας

Η πλακέτα κυκλώματος μπορεί να αφαιρεθεί σε τέσσερα απλά βήματα. Αφαιρέστε το κάλυμμα του κουτιού σύνδεσης, αποσυνδέστε όλους τους συνδετήρες από την οθόνη, αποσυνδέστε όλους τους συνδετήρες από την πλακέτα κυκλώματος και τραβήξτε έξω την κύρια πλακέτα κυκλώματος.

7. Ολοκληρωμένη εγκατάσταση προσαρμογέα δικτύου

Μια ειδική εσοχή μέσα στα νέα μοντέλα επιτρέπει την ολοκληρωμένη εγκατάσταση του προσαρμογέα δικτύου (CZ-TACG1). Το σχετικό καλώδιο τοποθετείται τακτοποιημένα και αόρατα κατά μήκος των προκατασκευασμένων αγωγών καλωδίων.

Σημείωση: Στην περίπτωση μοντέλων TZ, ο προσαρμογέας δικτύου είναι ήδη προεγκατεστημένος κατά την παράδοση

8. Αφαιρέστε την εφαπτομενική πτερωτή του ανεμιστήρα

Η περιοχή σύνδεσης είναι, αφενός, μεγαλύτερη και, αφετέρου, ελεύθερα προσβάσιμη με σκοπό τη διευκόλυνση της καθαρής εγκατάστασης σωλήνων και μόνωσης καθώς και ανίχνευσης διαρροών χωρίς ανύψωση της συσκευής.

1 ευρύς αγωγός καλωδίου
2 Λωρίδα ακροδεκτών εύκολα προσβάσιμη από το μπροστινό μέρος

Αφαίρεση πλακέτας σε απλά βήματα

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο στήριγμα στήριξης που διευκολύνει την εγκατάσταση επιτρέποντας την πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα και περισσότερο χώρο εργασίας.

1 Μεγαλύτερη διάμετρος: 100 mm

Εγγραφή στο
NewsLetter