Κασέτες 4 κατευθύνσεων PU3

Κασέτες 4 κατευθύνσεων PU3

Οι τελευταίες τεχνολογίες nanoe ™ X και Econavi για υψηλότερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου και μέγιστη ενεργειακή απόδοση

WH_PANASONIC_4_WAY_90X90_CASSETTE_PU3_02

Φυσικό κλίμα για το σπίτι σας

Take a breath of fresh air

nanoe ™ X - τεχνολογία με τη φυσική δύναμη των ριζών υδροξυλίου

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία nanoe ™ X, τα κλιματιστικά Panasonic καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα αναστέλλουν έως και 99% των κοινών ιών και βακτηρίων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του εσωτερικού αέρα του σπιτιού μας.

NANOE-X

1

Βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα μέσω της σύνδεσης nanoe ™ X και φρέσκου αέρα
Τυπικό ενσωματωμένο σύστημα nanoe ™ X για υψηλότερη ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων Εσωτερικός καθαρισμός με χρήση του συστήματος nanoe ™ X Δυνατότητα σύνδεσης καθαρού αέρα με προαιρετικά αξεσουάρ (CZ-FDU3 + CZ-ATU2)

2

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μέγιστη άνεση
Υψηλή εποχιακή ενεργειακή απόδοση σε λειτουργία ψύξης και θέρμανσης: Τιμές SEER / SCOP έως μέγ. A +++ / A +++ (κλίμακα από A +++ έως D) Προαιρετικός πίνακας με λειτουργία Econavi με έξυπνους αισθητήρες για εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία από 27 dB (A)

3

Εύκολη κατασκευή
Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση λόγω μικρού βάρους, απλοποιημένες σωληνώσεις και ενσωματωμένη αντλία συμπυκνωμάτων Εύκολη εισαγωγή των ρυθμίσεων του συστήματος μέσω Bluetooth® με το νέο καλωδιακό τηλεχειριστήριο CZ-RTC6BL
WH_PANASONIC_4_WAY_90X90_CASSETTE_PU3_03

Όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί, η υγρασία διοχετεύεται από τη συσκευή ...

... και τα σωματίδια nanoe ™ X κατανέμονται μέσα στη συσκευή.

Πιο φρέσκος, καθαρότερος αέρας με το nanoe ™ X

Στη δοκιμή, το nanoe™ X-System * που ενσωματώθηκε στις νέες κασέτες τεσσάρων κατευθύνσεων μπόρεσε να αδρανοποιήσει ορισμένες επικίνδυνες ουσίες κατά 92% (σε σύγκριση με τη φυσική μείωση). Εκτός από τα θετικά αποτελέσματα της λειτουργίας nanoe™ X στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εσωτερικό καθαρισμό και στέγνωμα των εσωτερικών μονάδων. * Απαιτείται καλωδιακό τηλεχειριστήριο CZ-RTC5B ή CZ-RTC6 / BL / BLW

Μετά τη λειτουργία ψύξης / αφύγρανσης, η συνδυασμένη λειτουργία nanoe ™ X και ανεμιστήρα ενεργοποιείται αυτόματα για εσωτερικό καθαρισμό και στέγνωμα, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη μούχλας και οι άσχημες οσμές.

Στοιχεία της επίδρασης nanoe ™ X στις οσμές σε ένα μεγάλο δωμάτιο

Η οσμή του δεκαεξανίου * απενεργοποιήθηκε κατά 92% μέσα σε οκτώ ώρες σε ένα δωμάτιο 267 m². * Το δεκαεξάνιο είναι μια επικίνδυνη ουσία που περιέχεται στα καυσαέρια της βενζίνης και του ντίζελ και πιστεύεται ότι είναι μία από τις αιτίες της μυρωδιάς του λαδιού.

WH_PANASONIC_4_WAY_90X90_CASSETTE_PU3_04

Απενεργοποίηση της οσμής δεκαεξανίου

Περιβάλλον δοκιμής

Εξαδεκάνιο / β. Κασέτα τεσσάρων κατευθύνσεων

92% αδρανοποιημένο

Η αποτελεσματικότητα της αφαίρεσης οσμών του δεκαεξανίου, ενός χημικού ρύπου, από το nanoe X-Generator Version 1 που είναι ενσωματωμένο στις κασέτες τεσσάρων κατευθύνσεων έχει δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί πειραματικά από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης SIRIM *. * SIRIM Berhad (SIRIM για συντομία), ο κορυφαίος οργανισμός βιομηχανικής έρευνας και τεχνολογίας της Μαλαισίας και εξ ολοκλήρου θυγατρική του Υπουργείου Οικονομικών της Μαλαισίας Incorporated.

Προαιρετικά: Λειτουργία Econavi με έξυπνους αισθητήρες

Ένας αισθητήρας δραστηριότητας και ένας αισθητήρας για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του δαπέδου συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες του κλιματισμού.

Εκτεταμένες λειτουργίες Econavi
2 αισθητήρες (δραστηριότητα και θερμοκρασία δαπέδου ) αποφεύγουν αποτελεσματικά την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας. Η θερμοκρασία του δαπέδου μπορεί να καταγραφεί ακόμα και με ύψος οροφής 5 m.

a. μέγ. 5,0 m
b. Εύρος ανίχνευσης του αισθητήρα δραστηριότητας: 7 - 9 m
c. Εύρος ανίχνευσης του αισθητήρα θερμοκρασίας δαπέδου: max.5,0 m

Προαιρετικό κάλυμμα με αισθητήρα Econavi (CZ-KPU3AW)
α. Αισθητήρας θερμοκρασίας δαπέδου: Αυτός ο αισθητήρας καταγράφει τη μέση θερμοκρασία δαπέδου και ξεκινά την κυκλοφορία όταν η θερμοκρασία στο δάπεδο γίνει πολύ χαμηλή. σι. Αισθητήρας δραστηριότητας: Αυτός ο αισθητήρας ανιχνεύει την ανθρώπινη δραστηριότητα και προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργικότητα της συσκευής. ντο. Απαιτείται καλωδιακό τηλεχειριστήριο CZ-RTC5B ή CZ-RTC6 / BL / BLW

Ο αισθητήρας υγρασίας
στην περιοχή εισαγωγής διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας, που ενισχύεται από την άνεση και μπορεί να εξοικονομηθεί ενέργεια.

Λειτουργία κυκλοφορίας
Εάν ο αισθητήρας δραστηριότητας δεν ανιχνεύσει άτομα στο δωμάτιο, η λειτουργία κυκλοφορίας ενεργοποιείται και στη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης για να μειωθεί η διαστρωμάτωση θερμότητας με διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ του δαπέδου και της οροφής και να διανεμηθεί ο αέρας με το σετ θερμοκρασία ομοιόμορφη σε όλο το δωμάτιο.

a. χαμηλό
b. Υγρασία
c. υψηλό
d. θερμοκρασία
e. Εάν η υγρασία του αέρα είναι χαμηλή, η επιθυμητή θερμοκρασία αυξάνεται στη λειτουργία ψύξης.
f. Κανονική λειτουργία
g. Εάν η υγρασία του αέρα είναι υψηλή, η θερμοκρασία στόχος μειώνεται στη λειτουργία θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν άτομα (10 λεπτά): λειτουργία κυκλοφορίας

Παρόντες: έμμεση εκκένωση αέρα

Νέα ενσύρματα χειριστήρια

Χειριστήρια CONEX για ενσωμάτωση IoT Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ρυθμίσεις λειτουργίας και συντήρησης, καθώς και οι λειτουργίες διαγνωστικών και συντήρησης μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα μέσω smartphone ή tablet.

Εγγραφή στο
NewsLetter