Επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού

Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων για κάθε απαίτηση σε εμπορικά, γραφεία και κτίρια κατοικιών.

Επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού για εμπορικά, γραφεία και κτίρια κατοικιών.

Take a breath of fresh air

nanoe ™ X - τεχνολογία με τη φυσική δύναμη των ριζών υδροξυλίου

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία nanoe ™ X, τα κλιματιστικά Panasonic καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα αναστέλλουν έως και 99% των κοινών ιών και βακτηρίων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του εσωτερικού αέρα του σπιτιού μας.

NANOE-X

Η επόμενη γενιά PACi είναι εδώ

Νέα πολυμορφική καναλάτη - PF3 μεσαίας στατικής πίεσης και σύστημα nanoe ™Χ.

Όσον αφορά την εποχική ενεργειακή απόδοση, οι συσκευές επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές SEER / SCOP και κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης (μέγ. A +++ / A +++), λειτουργούν με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R32, καλύπτουν μεγάλο εύρος εξόδου και προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε multi συστήματα. Επιπλέον, η λειτουργία nanoe X είναι ενσωματωμένη και ο συνδυασμός των μονάδων με τα ενσύρματα χειριστήρια CONEX για ενσωμάτωση IoT.

Νέες πολυμορφικές καναλάτες μονάδες PF3 μεσαίας στατικής πίεσης

cap-com-cassette-90x90

Νέες κασέτες οροφής PU3 (90x90) με nanoe ™ X

Για υψηλότερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου και περισσότερη ενεργειακή απόδοση, οι νέες κασέτες τεσσάρων κατευθύνσεων είναι εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες nanoe ™ X και Econavi.

PACi Standard και Elite:
Δύο λύσεις βασισμένες στις ανάγκες για εμπορικά, γραφεία και κτίρια κατοικιών

Επιλέξτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας

Κατάλληλες λύσεις για συγκεκριμένες απαιτήσεις

cap-com-TKEA

Λύσεις για λειτουργία όλο το 24ωρο

Panasonic έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για αίθουσες υπολογιστών, το οποίο για μια εξαιρετικά αποτελεσματική και αξιόπιστη συνεχής λειτουργία ψύξης σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως -20 ° C έχει σχεδιαστεί.

Σειρά μνήμης PRO-HT για PACi

Η δεξαμενή αποθήκευσης PRO-HT σχεδιασμένη για εμπορικές εφαρμογές είναι η βέλτιστη λύση για αποτελεσματική προετοιμασία ζεστού νερού με εξωτερικές μονάδες PACi με R32.

Εξαιρετικά αποδοτικός εναλλάκτης θερμότητας νερού
για συστήματα κλιματισμού PACi
cap-com-water-heat-exchanger

Διεπαφή WLAN για εμπορικά προϊόντα

Η διεπαφή Panasonic WLAN CZ-CAPWFC1 επιτρέπει τη σύνδεση μιας εσωτερικής μονάδας ή μιας ομάδας εσωτερικών μονάδων με την εφαρμογή Panasonic Comfort Cloud, η οποία επιτρέπει στις συσκευές να παρακολουθούνται, να ελέγχονται και να συγχρονίζονται καθώς και να εξάγονται μηνύματα σφάλματος.

Εγγραφή στο
NewsLetter