Έξυπνη λύση cloud για πολλαπλές τοποθεσίες

Σύγχρονη και κλιμακούμενη λύση διαχείρισης ενέργειας για συστήματα θέρμανσης και ψύξης σε πολλές τοποθεσίες

Αμέτρητες δυνατότητες σε μία οθόνη

Με τη νέα έξυπνη λύση cloud για πολλαπλές τοποθεσίες από την Panasonic, ένα σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου βασισμένο στο σύννεφο για συστήματα θέρμανσης και ψύξης, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο όλων των συστημάτων σας σε όλες τις τοποθεσίες.
Για να αποφύγετε βλάβες και να βελτιστοποιήσετε το κόστος, μπορείτε να καλέσετε την κατάσταση όλων των συστημάτων σε διαφορετικές τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο με ένα κλικ του ποντικιού.

Εγκατάσταση

Εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση

Συνδεσιμότητα

Πρόσβαση στο Internet μέσω ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης LAN

Αξιοπιστία

Απρόσκοπτη παρακολούθηση ως 24ωρη μόνιμη υπηρεσία

Υπηρεσία

Φιλικός προς τον χρήστη έλεγχος σε πραγματικό χρόνο – οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Ρόλοι και δικαιώματα

Εύκολη διαμόρφωση διαφορετικών ρόλων και δικαιώματα πρόσβασης για τους χρήστες

Ασφάλεια

Ασφαλής επικοινωνία σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Panasonic AC Smart Cloud

Ελέγξτε το σύστημά σας όλο το εικοσιτετράωρο από όπου θέλετε

Με το Panasonic AC Smart Cloud, μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο όλων των συστημάτων χρησιμοποιώντας tablet ή υπολογιστή. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να καλέσετε ενημερώσεις κατάστασης σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συσκευές σε διαφορετικές τοποθεσίες, αποφεύγοντας έτσι τις αστοχίες και βελτιστοποιώντας το κόστος σας.

Panasonic AC Service Cloud

Νέα λύση για εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Το Panasonic AC Service Cloud αναπτύχθηκε ως εργαλείο ελέγχου και παρακολούθησης βασισμένο σε σύννεφο ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών και τους προσφέρει εκτεταμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης με τις οποίες μπορούν να συντομεύσουν τους χρόνους διάγνωσης και απόκρισης,
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα σε αναθέσεις πελατών και μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση των πόρων σας.

Κύρια οφέλη για εμπορικά έργα

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η θέρμανση και η ψύξη μπορεί να αντιπροσωπεύουν το 40 έως 60% του συνολικού ενεργειακού κόστους

Ακόμη και μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια εξοικονόμηση πόρων για ολόκληρη την εταιρεία.

Το AC Smart Cloud παρέχει δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας για κάθε τοποθεσία και περιλαμβάνει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας όπως π.χ Β. τον περιορισμό των λειτουργιών ελέγχου,
αυτόματη απενεργοποίηση, χρονόμετρο εξοικονόμησης ενέργειας, περιορισμός του εύρους θερμοκρασίας στόχου κ.λπ.

Υγεία και άνεση

Αποφύγετε σφάλματα στη λειτουργία του κλιματισμού για ένα ασφαλές και άνετο κλίμα εσωτερικού χώρου

Οι εσφαλμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας μπορεί να επηρεάσουν την άνεση των εργαζομένων, των επισκεπτών ή των πελατών ή ακόμη και να είναι ανθυγιεινές. Βασισμένο σε ανάλυση του στόχου και του πραγματικού
Ο σωστός τρόπος λειτουργίας και η σωστή θερμοκρασία μπορούν να καθοριστούν για κάθε δωμάτιο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο θερμοκρασίας.

Συντομότεροι χρόνοι απόκρισης

Κατά μέσο όρο, απαιτούνται 2 έως 3 επιτόπιες επισκέψεις υπηρεσιών για την αποκατάσταση βλάβης σε ένα σύστημα κλιματισμού


Χάρη στην απομακρυσμένη ανάλυση της συμπεριφοράς λειτουργίας ενός συστήματος κλιματισμού, οι κλήσεις επιτόπου εξυπηρέτησης μπορούν να μειωθούν στο απαραίτητο ελάχιστο.

Μειωμένος χρόνος διακοπής λειτουργίας

Οι βλάβες του συστήματος μπορεί να αποξενώσουν τους πελάτες ή να μειώσουν την παραγωγικότητα

Ο κίνδυνος αστοχιών του συστήματος μπορεί να ελαχιστοποιηθεί, ώστε να συνεχιστούν οι λειτουργίες. Πιθανές δυσλειτουργίες μπορούν να αναγνωριστούν έγκαιρα και να διορθωθούν πιο γρήγορα.

Συντήρηση

Ο προγραμματισμός προληπτικής συντήρησης αποτρέπει μελλοντικές δυσλειτουργίες και επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας

Η απομακρυσμένη ανάλυση των λεπτομερών παραμέτρων του συστήματος επιτρέπει έναν προσεκτικό ορισμό των σχεδίων συντήρησης. Αυτό διευκολύνει επίσης την επιλογή του καταλληλότερου υπαλλήλου για την αντίστοιχη αποστολή υπηρεσίας.

Διάρκεια ζωής συστήματος

Η αντικατάσταση ενός συστήματος κλιματισμού είναι μια μεγάλη επένδυση

Ο προσεκτικός χειρισμός του συστήματος κλιματισμού, τα έγκαιρα μέτρα σε περίπτωση σημαδιών δυσλειτουργιών και τα τακτικά μέτρα συντήρησης παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του συστήματος και διατηρούν την απόδοση του συστήματος μακροπρόθεσμα.

AC Smart Cloud

Πλήρης έλεγχος της εταιρείας και βελτιστοποίηση των λειτουργιών θέρμανσης και ψύξης

Περισσότερο από μια κεντρική μονάδα ελέγχου

Οι λειτουργίες του AC Smart Cloud υπερβαίνουν κατά πολύ τις περιορισμένες δυνατότητες μιας ενιαίας κεντρικής μονάδας ελέγχου. Η λύση έξυπνου cloud επιτρέπει την ανεξάρτητη από την τοποθεσία πρόσβαση στο σύστημα από οποιαδήποτε θέση στο κτίριο ή από εξωτερικές θέσεις.

Περισσότερο από ένα απλό σύστημα BMS
Σε αντίθεση με τα τυπικά συστήματα BMS, το AC Smart Cloud επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος θέρμανσης και ψύξης και των ρυθμίσεών του. Με πέντε ειδικές λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, είναι επίσης δυνατή η αυτόματη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, καθώς και η βελτιστοποίηση του κλίματος και της άνεσης του δωματίου.

Άνεση

Ένα ευχάριστο κλίμα δωματίου εξασφαλίζει περισσότερη άνεση και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες ή/και τους πελάτες και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Απόδοση επενδύσεων

Βελτιστοποιώντας τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και ψύξης και επιτρέποντας την απομακρυσμένη παρακολούθηση, η διάρκεια ζωής του συστήματός σας μπορεί να παραταθεί.

Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος

Οι προσαρμογές στις ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο και η ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους ενέργειας.

Panasonic AC Smart Cloud - Ευέλικτη λύση που αναπτύσσεται με την εταιρεία σας

Επεκτάσιμη λύση με βάση τον αριθμό των τοποθεσιών (όχι των χρηστών) και ευέλικτα προσαρμόσιμη

Καλά νέα για εταιρείες με μία μόνο τοποθεσία: Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο με μια μικρή επένδυση.

Ακόμα καλύτερα νέα για τις αναπτυσσόμενες εταιρείες, γιατί όταν προστίθενται επιπλέον τοποθεσίες, το ευέλικτο σύστημα έξυπνου cloud απλά μεγαλώνει μαζί τους.

Χρεώσεις χρήσης ανεξάρτητα από τον αριθμό των χρηστών

Εσείς μόνο αποφασίζετε ποιος έχει πρόσβαση σε ποιες και ποιες ενέργειες είναι δυνατές με ένα συγκεκριμένο προφίλ χρήστη. Μπορείτε να ορίσετε ελεύθερα προφίλ χωρίς πρόσθετες χρεώσεις χρήσης και να τα εκχωρήσετε σε πολλούς χρήστες.

Ατομική ανάθεση εργασιών σέρβις

Ξέρετε ποιος μπορεί να φροντίσει καλύτερα τα συστήματά σας στην αντίστοιχη τοποθεσία. Μπορείτε να αναθέσετε τις εργασίες υπηρεσίας μεμονωμένα, παραχωρώντας πρόσβαση σε ορισμένα συστήματα μέσω της διαδικτυακής πύλης για το AC Service Cloud και καθορίζοντας τα δικαιώματα πρόσβασης ξεχωριστά.

AC Service Cloud - Ενίσχυση για την υπηρεσία σας

Το Panasonic AC Service Cloud προσφέρει στους υπαλλήλους εσωτερικών υπηρεσιών ή στις εξωτερικές εταιρείες υπηρεσιών εκτεταμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης με τις οποίες μπορούν να συντομεύσουν τους χρόνους διάγνωσης και απόκρισης, να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα σε αναθέσεις πελατών και να κάνουν καλύτερη χρήση των πόρων τους. Αυτός ο μοναδικός έλεγχος που βασίζεται σε σύννεφο
και το εργαλείο παρακολούθησης αναπτύχθηκε ειδικά για εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εργαζομένους.
Η απομακρυσμένη πρόσβαση κάνει τη διαφορά

Όσον αφορά το σέρβις και τη συντήρηση, ο χρόνος είναι ουσιαστικός. Η δυνατότητα απομακρυσμένης κλήσης της κατάστασης ενός συστήματος και όλων των παραμέτρων του συστήματος για ανάλυση επιταχύνει σημαντικά την επίλυση προβλημάτων και μπορεί να εξοικονομήσει περιττές επιτόπιες επισκέψεις στην υπηρεσία.

Περισσότερο από ένα απλό σύστημα BMS

Τα συμβατικά συστήματα διαχείρισης κτιρίων μπορούν να παρέχουν μόνο βασικά δεδομένα για συστήματα HVAC. Το Panasonic AC Service Cloud, από την άλλη πλευρά, παρέχει όλα τα δεδομένα από τα συστήματα Panasonic σε ένα ισχυρό εργαλείο για τη διευκόλυνση του σέρβις και της συντήρησης των συστημάτων.

Επεκτείνετε τις συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών με τους πελάτες σας και βελτιστοποιήστε τη χρήση των πόρων σας ταυτόχρονα

Ελαχιστοποιήστε τους χρόνους απόκρισης και τους χρόνους διακοπής λειτουργίας για εργασίες συντήρησης

Οι παράμετροι του συστήματος μπορούν να καταγραφούν και να αξιολογηθούν από απόσταση, έτσι ώστε οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών να μπορούν να εντοπίζουν και να διορθώνουν προβλήματα πριν εμφανιστούν δυσλειτουργίες.

Αποφύγετε τις περιττές κλήσεις εξυπηρέτησης πελατών

Η απομακρυσμένη διάγνωση μπορεί να αποφύγει περιττές παρεμβάσεις εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, κόστους και CO2 για ταξιδιωτικές δραστηριότητες.

Καλύτερος προγραμματισμός κλήσεων εξυπηρέτησης

Με τη βοήθεια των διαγνωστικών λειτουργιών, μπορείτε να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα σε πρώιμο στάδιο, να τα ταξινομήσετε ανάλογα με τις πιθανότητες κινδύνου και να καλέσετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για την αντίστοιχη τοποθεσία με ένα κλικ του ποντικιού.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τις κλήσεις υπηρεσιών που είναι πραγματικά απαραίτητες και να στείλετε τον πιο κατάλληλο υπάλληλο στην αντίστοιχη τοποθεσία.

Διατηρήστε μια επισκόπηση με την κλιμακούμενη λύση

Με το Panasonic AC Service Cloud μπορείτε να παρακολουθείτε αβίαστα όλα τα συστήματα που διαχειρίζεστε. Χάρη στην επεκτάσιμη λύση, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των συμβολαίων υπηρεσιών σας ανά πάσα στιγμή χωρίς ενημέρωση λογισμικού και επίσης να επωφεληθείτε από μελλοντικές λειτουργικές επεκτάσεις.

Πλήρης έλεγχος σε τοποθεσίες και χρήστες

Το σύστημα χρήσης Panasonic AC Smart & Service Cloud βασίζεται σε τοποθεσίες λειτουργίας, όπου μπορεί να εκχωρηθεί οποιοσδήποτε αριθμός χρηστών σε κάθε τοποθεσία, οι οποίοι μπορούν να χειριστούν το σύστημα είτε απευθείας στο κτίριο είτε απομακρυσμένα από οπουδήποτε. Το σύστημα είναι αυθαίρετα επεκτάσιμο, δηλ. H.
Μπορείτε να προσθέσετε περαιτέρω τοποθεσίες και να προσαρμόσετε τις εξουσιοδοτήσεις πρόσβασης της ομάδας σας στον ιστότοπο και της εταιρείας παροχής υπηρεσιών που έχετε αναθέσει.

Α: Χειριστής

Εύκολη διαχείριση ρόλων χρηστών και δικαιωμάτων πρόσβασης. Διαχειρίζεται όλες τις τοποθεσίες.

A.1 – Country / Area Manager: Διαχειρίζεται όλες τις τοποθεσίες σε μια δεδομένη περιοχή

A.2 – Διαχείριση τοποθεσίας: Διαχειρίζεται μια συγκεκριμένη τοποθεσία

A.3 – Άλλος χρήστης: Περιορισμένη πρόσβαση

Β: Λειτουργία σέρβις

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία από τον αντίστοιχο πάροχο με ένα μόνο κλικ

Β.1 – τοποθεσία

Β.2 – χειριστής

Εγγραφή στο
NewsLetter