Μονάδα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Ένα σύστημα ελεγχόμενου αερισμού χώρου με ανάκτηση θερμότητας αυξάνει σημαντικά την ποιότητα ζωής, εξασφαλίζοντας ευχάριστες θερμοκρασίες δωματίου και καθαρό αέρα δωματίου. Τα συστήματα με ανάκτηση θερμότητας είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν μέγιστη άνεση χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση.

Ο ελεγχόμενος αερισμός χώρου με ανάκτηση θερμότητας εξασφαλίζει φιλτραρισμένο καθαρό αέρα και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας

Από τη μία πλευρά, το σύστημα εξασφαλίζει καλή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου παρέχοντας φιλτραρισμένο καθαρό αέρα και, από την άλλη πλευρά, αποτρέπει την απώλεια ενέργειας μέσω του αερισμού μέσω ανάκτησης θερμότητας. Τα συστήματα χρησιμοποιούνται σε σπίτια χαμηλής ενέργειας για την υποστήριξη της κατακράτησης θερμότητας.

1

Υψηλή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου

Το σύστημα εξασφαλίζει ταυτόχρονα την παροχή φιλτραρισμένου καθαρού αέρα και ένα υψηλό επίπεδο θερμικής άνεσης.

2

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η θερμική ενέργεια από τον αέρα εξάτμισης χρησιμοποιείται κυρίως για την προθέρμανση του καθαρού αέρα προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια θερμότητας και να μειωθεί το θερμικό φορτίο του κτιρίου.

3

Απαιτήσεις χαμηλού χώρου

Το συμπαγώς κατασκευασμένο σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί στην τετραγωνική δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού PAW-TA20C1E5C ή στο συμπαγές υδραυλικό συνδυασμό WH-ADC0309J3E5C με βέλτιστο τρόπο εξοικονόμησης χώρου.

4

Βολική λειτουργία

Το σύστημα KWL και η αντλία θερμότητας Aquarea της γενιάς H / J μπορούν να λειτουργούν μαζί μέσω της μονάδας ελέγχου του συστήματος (απαιτούνται προαιρετικά εξαρτήματα).

Ο ελεγχόμενος αερισμός του χώρου διαβίωσης με ανάκτηση θερμότητας εξασφαλίζει την παροχή φιλτραρισμένου καθαρού αέρα και χαμηλές απώλειες θερμότητας μέσω του εξαερισμού

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του συστήματος

 • Σχεδιασμένο για χώρους διαβίωσης περίπου 140 m²
 • Υψηλής απόδοσης περιστροφικός εναλλάκτης θερμότητας με ανεμιστήρες EC
 • Λειτουργία ανάκτησης υγρασίας για την ελαχιστοποίηση του δυναμικού συμπύκνωσης του αέρα τροφοδοσίας το χειμώνα
 • Ο αισθητήρας υγρασίας που είναι τοποθετημένος στη ροή αέρα εξάτμισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο ισχύος.
 • Απλή λειτουργία και διαμόρφωση μέσω της οθόνης αφής και του οδηγού θέσης σε λειτουργία
 • Ενσωμάτωση BMS μέσω Modbus RS-485
 • Δυνατότητα λειτουργίας αντλίας θερμότητας Aquarea της γενιάς H / J με τη μονάδα ελέγχου PAW-A2W-VENTA (απαιτείται PAW-AW-MBS-H και PAW-VEN-ACCPCB)

Φιλική προς τον χρήστη μονάδα ελέγχου

Όλες οι ρυθμίσεις και οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω της μονάδας ελέγχου στο μπροστινό μέρος. Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε μία ή περισσότερες ξεχωριστές μονάδες ελέγχου.
 
 • Εύκολο στη χρήση, έγχρωμη οθόνη αφής
 • Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χειροκίνητης και αυτόματης λειτουργίας ή μία από τις προκαθορισμένες λειτουργίες χρήστη
 • Όταν συνδυάζετε το PAW-A2W-VENTA με μια αντλία θερμότητας Aquarea της γενιάς H ή J, οι επιλογές ελέγχου της αντλίας θερμότητας εμφανίζονται σε ξεχωριστή καρτέλα στην οθόνη έναρξης της μονάδας ελέγχου.

Το σύστημα KWL μπορεί να συνδυαστεί βέλτιστα με τα προϊόντα Panasonic Aquarea ως εξαιρετικά εξοικονόμηση χώρου και εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα για θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και προετοιμασία ζεστού νερού χρήσης.

Σύστημα KWL
+ υδραυλική μονάδα μικρού συνδυασμού Aquarea
Σύστημα KWL
+ τετραγωνικό δοχείο ζεστού νερού
+ συμπαγές σύστημα Aquarea
Σύστημα KWL
+ τετραγωνική δεξαμενή ζεστού νερού
+ σύστημα διαχωρισμού Aquarea

Το σύστημα KWL μπορεί να εγκατασταθεί βέλτιστα στο τετράγωνο δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού PAW-TA20C1E5C ή στο συμπαγές υδραυλικό σύστημα WH-ADC0309J3E5C. Διαφορετικά, είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση σε τοίχο (απαιτείται κιτ τοποθέτησης σε τοίχο PAW-VEN-WBRK).

Έλεγχος μηχανικής ολοκλήρωσης αντλίας θερμότητας Aquarea και συστήματος KWL

 1. PAW-AW-MBS-Η
 2. PAW-VEN-ACCPCB

Υποστήριξη Panasonic για Κοντινές Ενεργειακές Οικίες Η Panasonic ανέκαθεν δεσμεύτηκε να αναπτύξει προϊόντα που έχουν ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Χάρη στην πολυετή πείρα μας, έχουμε φέρει πολλά προϊόντα στην αγορά που συμβάλλουν σε μια ουδέτερη για το κλίμα κοινωνία.
Με τις πολύ αποδοτικές λύσεις της Panasonic, η κατανάλωση ενέργειας ενός σπιτιού μπορεί να μειωθεί σημαντικά και η κατάσταση ενός σπιτιού χαμηλής ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα:

 • Αντλία θερμότητας Aquarea LT για θέρμανση, ψύξη και προετοιμασία ζεστού νερού χρήσης.
 • Aquarea Smart Cloud για παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας.
 • Σύστημα ελεγχόμενου αερισμού χώρου διαβίωσης (KWL) με ανάκτηση θερμότητας (WRG).
 • Φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ανανεώσιμης ενέργειας για προσωπική κατανάλωση.

Εγγραφή στο
NewsLetter