Εκτεταμένη γκάμα μοντέλων Aquarea

Η Panasonic Aquarea προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που θα κάνουν το σπίτι σας πιο αποτελεσματικό ενεργειακά και την εγκατάσταση γρηγορότερα και φθηνότερα.

Διαιρούμενη μονάδα με ενσωματωμένο μπόιλερ
Διαιρούμενη μονάδα
Μονάδα Monobloc

Έλεγχος συστημάτων Aquarea μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή (προαιρετικό)

Δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού υψηλής απόδοσης (προαιρετικά)
Τοπικές εσωτερικές μονάδες νερού για θέρμανση και ψύξη
Συνδυασμός μονάδας μηχανικού αερισμού με αντλία θερμότητας Aquarea
Φωτοβολταϊκές μονάδες HIT (προαιρετικά)

Η Panasonic Aquarea προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που θα κάνουν το σπίτι σας πιο αποτελεσματικό και την εγκατάσταση γρηγορότερα και φθηνότερα.

Aquarea LT

Για νέα κτίρια και σπίτια χαμηλής ενέργειας

Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ελάχιστες εκπομπές CO 2 , ελάχιστες απαιτήσεις χώρου. Επιτυγχάνετε εντυπωσιακές τιμές COP, π.χ. Β. 5.33 για τα μοντέλα 3 kW της γενιάς J.

Aquarea T-CAP

Για εξαιρετικά χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες με συνεχή έξοδο θέρμανσης.

Υψηλή έξοδος θέρμανσης ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Τα νέα μοντέλα T-CAP της γενιάς Η μπορούν να εγγυηθούν σχεδόν πλήρη απόδοση θέρμανσης και ενεργειακή απόδοση ακόμη και στους –20 ° C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού θερμαντικού στοιχείου.

Aquarea HT

Για ανακαινίσεις για την αντικατάσταση καλοριφέρ υψηλής θερμοκρασίας

Η βέλτιστη “πράσινη” πηγή ενέργειας για παλιά κτίρια με καλοριφέρ υψηλής θερμοκρασίας Κατάλληλη για κατοικίες με καλοριφέρ υψηλής θερμοκρασίας (π.χ. καλοριφέρ), επειδή οι συσκευές HT χωρίς την υποστήριξη άλλων συστημάτων θέρμανσης, Ακόμα και σε εξωτερικές θερμοκρασίες –15 ° C παραδώστε θερμοκρασία παροχής νερού 65 ° C.

Εγγραφή στο
NewsLetter