Αντλίες θερμότητας αέρα / νερού / Aquarea

3 λόγοι κάνουν την αντλία θερμότητας αέρα / νερού Aquarea το ιδανικό σύστημα θέρμανσης για το σπίτι σας

1
Ευρύ φάσμα απόδοσης που ικανοποιεί κάθε ανάγκη

Οι αντλίες θερμότητας Aquarea είναι ένα καινοτόμο σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού χαμηλής ενέργειας που επιτυγχάνει υψηλές τιμές απόδοσης ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Χάρη στα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, ειδικά στον διαμορφωμένο συμπιεστή Inverter Plus της Panasonic, οι αντλίες θερμότητας είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές και αξιόπιστες. Η μεγάλη γκάμα μοντέλων, με εύρος εξόδου από 3 έως 16 kW, περιλαμβάνει συμπαγή και χωριστά συστήματα καθώς και συνδυασμούς μονάδων υδροδοχείων (hydrobox) με ενσωματωμένη δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

2
Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% μέσω θερμικής ενέργειας από τον αέρα του περιβάλλοντος

Χάρη στην τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα / νερού, το Aquarea είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού. Χρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια του ατμοσφαιρικού αέρα ως ανανεώσιμη και ελεύθερη πηγή ενέργειας για τη θέρμανση ή την ψύξη κτιρίων και για την παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εξοικονομηθεί έως και 80% της απαιτούμενης ενέργειας – ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

3
Μόνιμα χαμηλά λειτουργικά κόστη

Σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης πετρελαίου, φυσικού αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας, είναι δυνατή η σημαντική εξοικονόμηση όσον αφορά το κόστος λειτουργίας. Αν και το κόστος απόκτησης και εγκατάστασης είναι κάπως υψηλότερο από ό, τι με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, μια μικρότερη περίοδος απόσβεσης είναι δυνατή λόγω των σημαντικά χαμηλότερων λειτουργικών δαπανών, ειδικά σε σύγκριση με τα κλασικά συστήματα θέρμανσης πετρελαίου.

Σύγκριση επενδυτικών και λειτουργικών δαπανών

Α: Θέρμανση πετρελαίου / φυσικού αερίου
Β: Ηλεκτρική θέρμανση

C: Λειτουργικό κόστος άνω των 15 ετών
D: Επενδυτικό κόστος

Σύγκριση κατανάλωσης ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% * με το Aquarea
Α: Θέρμανση πετρελαίου / αερίου
Β: ηλεκτρική θέρμανση
C: 0,8 kW «ελεύθερη ενέργεια» από τον αέρα
D: λειτουργία θέρμανσης
Ε: κατανάλωση ενέργειας / κατανάλωση ενέργειας
F: ισχύς εξόδου / ισχύς θέρμανσης
 
* Ονομαστικές συνθήκες θέρμανσης
Θερμοκρασία δωματίου: 20 ° C (TK) / εξωτερική θερμοκρασία: 7 ° C (TK) / 6 ° C (FK). Θερμοκρασία επιστροφής νερού: 30 ° C / θερμοκρασία παροχής νερού: 35 ° C

Εγγραφή στο
NewsLetter