Αντλίες θερμότητας αέρα / νερού

Aquarea

Τεχνολογία Panasonic για το σπίτι σας
Ένα βιώσιμο και προσανατολισμένο στο μέλλον, σύστημα θέρμανσης - ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Οι αντλίες θερμότητας μετατρέπουν τη φυσική θερμική ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον σε ζέστη στο εσωτερικό χώρο μας.

80% -pump turns-heat

Εξοικονομήστε έως και 80% ενέργεια με αντλίες θερμότητας Aquarea

Η Aquarea χρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια του ατμοσφαιρικού αέρα ως ανανεώσιμη και ελεύθερη πηγή ενέργειας για τη θέρμανση ή την ψύξη κτιρίων και για την παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Ευρεία γκάμα απόδοσης που ικανοποιεί κάθε ανάγκη

Οι αντλίες θερμότητας Aquarea είναι ένα καινοτόμο σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού χαμηλής ενέργειας που επιτυγχάνει υψηλές τιμές απόδοσης, ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Βέλτιστη λύση για άνεση, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση κόστους ενέργειας.

Φιλικό προς το περιβάλλον και ισχυρό, ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Μπορεί να συνδυαστεί με καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, ακόμη και σε τοπικές μονάδες fan coil.

Service-Cloud

Aquarea
Smart & Service Cloud

Ο πλέον προηγμένος έλεγχος θερμοκρασίας για σήμερα και για το μέλλον. Το Aquarea μπορεί να συνδεθεί στο Cloud με το CZ-TAW1, επιτρέποντας τόσο τον απομακρυσμένο έλεγχο από τον τελικό χρήστη όσο και την απομακρυσμένη συντήρηση από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Panasonic

Η Panasonic Aquarea σας προσφέρει λύσεις, βοηθώντας να γίνει το σπίτι πιο αποδοτικό και η εγκατάσταση φθηνότερη και ευκολότερη.

Μοντέλα Aquarea

AQUAREA-illustration

Μονάδα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας για κατοικίες

Η μονάδα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να παρέχει καλή ποιότητα αέρα στο εσωτερικό χώρο, αλλά και για να ανακτά τη θερμότητα, η οποία διαφορετικά θα χανόταν κατά τη διάρκεια του αερισμού. Αυτά τα συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας χρησιμοποιούνται σε σπίτια χαμηλής ενέργειας, για να βοηθήσουν στη διατήρηση της θέρμανσης

Μονάδες fan coil σε μεγάλη γκάμα μοντέλων για βέλτιστη άνεση στο χώρο σας.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον χρήστη, τέλεια μελετημένο για προσαρμογή σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Προσφέρει άνεση σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων, εστιατορίων, γραφεία ή οικιακές εφαρμογές.

NANOE-X

Take a breath of fresh air

nanoe ™ X - τεχνολογία με τη φυσική δύναμη των ριζών υδροξυλίου

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία nanoe ™ X, τα κλιματιστικά Panasonic καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα αναστέλλουν έως και 99% των κοινών ιών και βακτηρίων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του εσωτερικού αέρα του σπιτιού μας.

Εγγραφή στο
NewsLetter